Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс трепетне фото з букетом троянд, які перед від'їздом до Одеси дбайливо подарував коханій чоловік Потап.

"Дякую, сонечко", - трепетно підписала Каменських. Варто відзначити, що продюсер часто радує дружину приємними сюрпризами і буквально носить її на руках. Парочка багато подорожує, а на медовий місяць Потап презентував Насті особистий літак.

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!