Цьогоріч Україна не потрапила на міжнародний пісенний конкурс Євробачення через скандал навколо гастролей виконавців у Росії. Однак у країні вже активно готуються до пісенного конкурсу серед дітей. Так, донька гумориста та актора Євгена Кошового Варвара пройшла у фінал Національного відбору.

У мережі з’явилася її конкурсна пісня, зокрема, її опублікували на офіційній сторінці пісенного конкурсу у соціальній мережі Instagram.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Оргкомітет конкурсу відібрав 10 фіналістів, які поборються за право представляти нашу країну на конкурсі "Дитяче Євробачення 2019". У 10-ку фіналістів також увійшла і донька зірки "Кварталу 95" Варвара Кошова.

Крім Варвари Кошовий в фінал пройшли: Валерія Христюк (Переяслав-Хмельницький), Софія Іванько (Київ), Аліса Чіджан (Харків), Олександр Балабанов (Київ), Поліна Пісарцова (смт Дергачі, Харківська область), переможець проек "Голос. Діти" Олександр Зазарашвілі (Івано-Франківськ), дочка шоумена Євгена Кошового Варвара Кошова (Київ), Марія Ткачук (село Гатне, Київська область), Ангеліна Тереннікова (Вишгород, Київська область), Евангелина Замула (Київ).

Раніше Варвара Кошова виступала у передачі "Розсміши коміка. Діти", де в 2016 році виграла 20 тисяч гривень. У 2018 році в "Лізі сміху" вона виступала з пародією на батька.

Нагадаємо, дружина Кошового з "Квартал 95" потрапила в минуле, шанувальники не вірять своїм очам.

Як повідомляв портал Знай.ua, дружина Кошового з "Квартал 95" потрапила у минуле, шанувальники не вірять своїм очам: "Боже, яка ж..."

Також портал Знай.ua писав, Кошовий з Квартал 95 зізнався, хто замінить Зеленського.