22-річна Кайлі Дженнер тепер виглядає трохи старше своїх справжніх років. Шанувальники звинувачують у всьому пластичних хірургів.

На днях Кайлі Дженнер виповнилося 22 роки. Дівчина відправилася відзначати свято в Італії спільно з сім'єю і друзями. Фотографії з відпочинку ежедвневно з'являються в Instagram моделі. При детальному розгляді фотграфий шанувальники прийшли в жах 22-річна Кайлі виглядає як мінімум на 10 років старше свого віку.

Фанати молодшої з сестер Кардашьян-Дженнер звинувачують у всьому пластическу. хірургію — кажуть, це через них так сильно змінилася Кайлі. Тільки от сама дівчина не зізнається, що лягала під ніж. У лютому Дженнер розповідала, що дуже боїться пластичних операцій: «Люди думають, що я зрадила собі все обличчя, але це неправда. Я б ніколи на таке не зважилася».

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Зате дівчина зізналася в тому, що коле собі філлери: «Вони справді можуть сильно змінити зовнішність». Втім, Кайлі вже заставали на брехні, тому на слово вірити їй не можна. Всі ми пам'ятаємо ситуацію, як вона кілька місяців намагалася переконати прихильників, що її величезні губи — просто результат змішування декількох відтінків олівця, а не філлерів.

Груди, попа і ніс Кайлі теж виглядають ненатурально — це вона теж виправила ін'єкціями? Про великий грудей Дженнер говорила ще чотири роки тому: «Ні, люди, я не вставляла імпланти. Просто я виросла і поправилася на 7 кілограмів, моє тіло змінилося».

Нагадаємо, Кравець з "Квартал 95" застукали в обіймах незнайомого красеня.


Як повідомляв раніше Знай.uа, YouTube тестує новий дизайн.


Також Знай.uа писав про те, що Ентоні Джошуа та Енді Руїс домовляються про реванш.