Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість позувала для культового глянцю Vogue російського видання, вперше потрапивши на його обкладинку. Так, артистка приміряла сірий масивний піджак, а образ доволнила лише натуральним макіяжем і зачіскою з "пляжними" локонами.

"Моя перша обкладинка #VOGUE 💣 @voguerussia
Щастя працювати з супер-командою!! Це був приголомшливий знімальний день у Парижі, який я запам'ятаю назавжди!
Дякую всім, хто допоміг здійснити мрію 🖤 ", - поділилася радістю Брежнєва. Фолловери не пройшли повз: "Кайф!!!! Така класна, юна дівчинонько, справжня....пишаюся тобою😍", "Природна краса, без оздоб, така, яка є, сміливо, красиво, достойно. Бути собою-велика розкіш. Ви, Віра, можете собі дозволити👏", "А ви тут на Бреда Піта схожі. Немов брат і сестра 😮🤔", "найкрасивіша і світла❤️❤️❤️", "Яка гарна ти 😍❤️ Обкладинка супер 👌🏼".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.