Соліст групи "Антитіла" Тарас Тополя розповів, які сюрпризи вони з дружиною роблять один одному.

За лаштунками святкового теле-шоу «З Днем народження, Україно!», яке телеканал «Україна» покаже 24 серпня о 20:00, лідер відомого гурту «Антитіла» Тарас Тополя розповів про подарунки, які робить своїй коханій дівчині - співачці Альоші (Alyosha). А також поділився, чим вона радує його у відповідь.

За словами артиста, найкращі подарунки він робив Альоші після народження синів Марка і Романа. Однак навіть вони не йдуть ні в яку конкуренцію з неймовірним почуттям батьківства.

«Дарував прикраси, які я вибрав спеціально для того, щоб ми знали дати дня народження наших дітей. Але насправді це просто металеві дрібнички. Найцінніший подарунок – наші діти. Звичайно ж, це головний подарунок мені, але я також брав участь у його створенні», – жартуючи над собою сказав музикант Тарас Тополя.

Також Тарас помітив, що з роками їх з Альошею сім'ї стає все складніше дарувати один одному подарунки. Причина проста - у пари є все, що потрібно для щастя.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

«З предметів побуту у нас все є, якісь надмірні речі, наприклад, одяг, прикраси або гаджети мене рідко цікавлять. Дружина знає, що мені ніколи нічого не треба. Тому намагаємося робити якісь приємності. Просто чим далі живеш, тим більше усвідомлюєш, що найкращий подарунок – це проведений разом час у спокої і радості з сім'єю і близькими людьми», – каже Тарас.

Нагадаємо, заступник міністра Юрій Гримчак вимагав мільйон доларів.


Як повідомляв раніше Знай.uа, у Нацвідборі оголосили юних фіналістів, хто ж буде представляти Україну.


Також Знай.uа писав про те, що у Києві екстремал на повному ходу протаранив переповнений корабель.