Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кадр з подружками, позуючи для популярного бренду купальників. Так, молода мама засвітила пишні груди в білому бікіні, які відразу кинулася шанувальникам в очі.

"Хай завжди буде літо,
Хай завжди буде сонце 😎)
Хай завжди буде купальник 👙
Розповідайте, де встигли відпочити цього літа?
Ми були в massa Lubrense, Сорренто, о. Крит, Одеса )", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери залишилися в захваті: "Ух груди з'явилися.", "Відразу видно маму))) 🤗", "Ооооо яке декольте", "Хороші дівчата😍", "🔥 Вогонь - дєвчулі 🤪", "Райські красуні 😍😍😍🔥🔥🔥".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.