Президент України Володимир Зеленський раніше був головним актором студії "Квартал 95". Зараз його замінив пародист Юрій Великий. Артист розповів, що настільки вжився в роль, що йому вдалося розіграти близького друга Зеленського Євгена Кошового.

Про це пише POLITEKA.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Це цікава історія про те, як я знову з’явився в "Кварталі". Я подзвонив Лисому, Євгену Кошовому, і голосом Володимира сказав: "Жека, Юрчика візьміть в "Квартал" замість мене". Женя відповідає: "Та він лисий, навіщо нам ще один лисий". Я йому: "Ну Жень, я тебе прошу, будь ласка, подзвони йому і візьміть". Рівно через дві хвилини мені подзвонив Жека і сказав, що треба зустрітися. Я звичайно зробив вигляд, кажу йому: "Жень, про що мені з тобою говорити", – розповів Великий.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Далі за словами Великого, він зустрівся з Євгеном Кошовим. Також пародист зазначив, що таку ідею з розіграшем йому підказав інший відомий гуморист Юрій Ткач.

"Я красиво одягнувся, приїхав на зустріч. Перше, що мені сказав Лисий: "Юрчик, коли дзвониш голосом президента, будь ласка, роби це не зі свого телефону", – згадує артист.

Зазначимо, що Юрій Великий - актор та учасник дуету "Брати Шумахери". Він заявляв раніше, що давно особисто знає Володимира Зеленського і готувався його пародіювати ще 10 років тому.

Нагадаємо, у Зеленського анонсували важливий закон для ветеранів: "Без годівниці для чиновників".

Як повідомляв Знай.uа, Пальчевський розказав про перемогу Зеленського на всіх фронтах: "Гримчак гримить, Порошенко тремтить".

Також Знай.uа писав, українці просять Зеленського розпродати елітний автопарк Кабміну та міністерські дачі.