Між знаменитим голлівудським режисером Квентіном Тарантіно та донькою покійного майстра бойових мистецтв Брюса Лі актрисою Шеннон Чи розгорілась палка суперечка.

Про це пишуть західні ЗМІ.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Жінка гостро розкритикувала останню режисерську роботу "Одного разу в... Голлівуді" за те, вя кому світлі він показав у своїй новій картині її батька. На думку Шеннон, татко в трактуванні Квентіна став "якоюсь карикатурою".

Квентін Тарантіно

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

При цьому Тарантіно (великий знавець і шанувальник жанрового кіно, як відомо) зазначив на своїй прес-конференції в Москві, що Брюс насправді був "хлопцем досить зарозумілим". На що дочко артиста знову розбушувалась. Висловившись в ексклюзивному інтерв'ю Variety у тому дусі, що Квентіну слід було б "заткнутися". Що, на думку Шеннон, було б "мило".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

А ще краще - вибачитися за свої слова і визнати, що він поняття не має, яким був Брюс насправді, а просто присочинил кой-чого у своєму сценарії.

"Не варто думати, що був таким (яким постав в картині - ред.)", - застерігає дочку зірки. При цьому підкресливши, що і ідеальним він, звичайно, теж не був. Але той образ Брюса, який Тарантіно вибудував у "Одного разу...", в будь-якому разі не викликає довіри, оскільки заснований на спогадах "в основному білих чоловіків", які працювали з її батьком на фільмах про бойові мистецтва.

Додамо, що це дев'ята режисерська робота Квентіна Тарантіно. Він же виступив і сценаристом. У картині знялися десятки голлівудських зірок, а головні ролі дісталися Леонардо ДіКапріо і Бреду Пітту.

Нагадаємо, українські зірки відвідали прем'єру фільму Квентіна Тарантіно та поділились враженнями.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", що зірка "Сватів" розповіла про особисту трагедію.

Крім цього, "Знай.uа" писав, що "Аквамен-2" знаходиться під загрозою зриву - Джейсон Момоа може відмовитися від зйомок.