Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість виставила селфі з дзеркалі, навівши марафет. Так, артистка розкрила власний секрет натурального макіяжу, рекламуючи популярну туш.

"Скоро починається «гарячий» робочий сезон... готуюся) тестую нову туш. Знову звернула увагу на Lancôme. Подовжує, дає об'єм, фіксує вигин. Все, що потрібно - в одному) 😉 ", - поділилася емоціями Брежнєва. Фолловери взялися коментувати: "Вірааа ну не можу пройти повз вас і не сказати комплімент!♥️♥️♥️ Шикарна )))", "Як можна бути такою😍😍😍😍😍😍😍 Молодою душею і тілом , і я не про зовнішність (вона у вас ідеальна ) 😘😘😘😘", "Така мілашка 👍👍👍 🔥🔥🔥 мейкап і не потрібен.", "Ти чудова.👍", "Вірочка, ти супер😍👍🔥", "Віра ❤️ти і без косметики красива 🌸", "Ну просто дівчинка 💞".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.