Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила відверте фото у чорному міні-бікіні, позуючи біля басейну в їх з чоловіком Потапом будинку. Так, артистка прикрилася золотим надувним кругом в блискітках, однак все-таки засвітила апетитні форми.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Сьогодні такий похмурий день, а до кінця літа хочеться ще насолодитися сповна сонечком. Радує це сонячне фото і думки про відпочинок біля басейну! Мій серпень розписаний буквально по хвилинах, але для мене це справжній кайф! Попереду безліч концертів, зйомок, проектів і робота над новим матеріалом! Попри щільний графік я знаходжу час, щоб займатися спортом, йогою, читати книги і йти до цілей...", - поділилася емоціями Каменських. Фолловери ж почали засипати Настю компліментами.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.