Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото, яке здивувало і повеселило її шанувальників. Вся справа в тому, що Лобода показала відео, на якому позує у вельми незвичайному образі, і не одна.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Перед камерою Світлана Лобода з'явилася в компанії україно-грузинського дизайнера Бічоли Тетрадзе. Парочка відображена біля приватного літака, на відео видно, що парочка танцює. Багато шанувальників відразу ж почали перемивати кісточки ймовірному бойфренду Лободи. У підписі до відео, яке було зроблено в Туреччині, Світлана написала: "Приземлилися. Сьогодні запалюємо в #thelandoflegends. Чекаємо всіх бажаючих". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію зірки.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.