Дружина відомого музиканта Сергія Бабкіна Сніжана, поділилася, як безпечно літати з маленькою дитиною в літаку. На своїй сторінці в Instagram зіркова мама поділилася порадами і розкрила, куди вони з сім'єю летять відпочити.

Так, сім'я Бабкіних запланували провести літні канікули в Італії. як зізналася Сніжана, подорожувати з малюком не просто, особливо коли доводиться летіти не одним рейсом.

"Шлях тримали на Сардинію. Переліт непростий – 3 літака Харків – Київ. Київ – Рим. Рим – Ольбія. Багаж здали. З собою залишили рюкзаки і коляску, яку беруть на борт, тому що вона складається в дуже компактну "штучку" і вміщується на плече. Для Єлисея з собою взяли пелюшку, памперси, вологі серветки, переодевашку", – розповіла в пості Сніжана.

На фото, викладеному в мережу подружжя Бабині позує разом: Сергій ніжно цілує Сніжану в щоку, поки та робить знімок.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Знаменитість також зауважила, що двомісячний Єлисей переніс перельоти добре. "Всі перельоти малюк спав на руках. під час зльоту і посадки я годувала його, щоб вушка не хворіли. В аеропортах їздили в колисці, гуляли-не спали, нагулювали сон. Все пройшло супер! Зараз освоюємо морські запливи", – прокоментувала дружина Сергія.

Також Знай.uа писав про те, що Харків'янин стрибнув під поїзд.