Популярна українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками в соціальній мережі Instagram-Stories показала нові фотографії з останнього концерту у Львові, пише Рoliteka.

"Найкраща", - коротко йдеться у підписі.

На фото, яке з'явилося в записі зірки, вона позує в незвичному образі. На ній пікантне коротке плаття рожевого кольору, яке оголило пишне декольте. Тіна відображена на сцені під час концерту, а знята наче з низу.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Артистка зазначила геолокацію на фотографії - Арена Львів. Оскільки знімки опубліковані в Stories, у користувачів мережі не було можливості їх прокоментувати. Бо зазвичай шанувальники не залишаються байдужими і засипають компліментами нові фотографії Тіни Кароль.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.