Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість виставила дуже відвертий кадр з недавньої фотосесії для Vogue Russia, позуючи в масивному сірому костюмі і прозорому ліфі. Так, артистка засвітила розкішні груди і дала пораду з приводу зовнішності молодим дівчатам.

"“Немов хіпі — я відчуваю себе вільною, реалізованою, привабливою. Молодим дівчатам, які з надмірною серйозністю ставляться до своєї зовнішності, хочеться сказати: «Розслабтеся, зовнішність, звичайно, важлива, але набагато важливіше ваша енергетика, харизма, доброта». Впевненість у собі не приходить просто так з віком, це довга робота над собою.”, - поділилася уривком з інтерв'ю Брежнєва. Фолловери ж залишилися в захваті і почали засипати кумира компліментами.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.