Український співак і музикант Олександр Пономарьов звинуватив американського виконавця Артуро Черезо в плагіаті пісні "Я люблю тільки тебе". Відповідну заяву співак зробив на своїй сторінці в Facebook.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Хоче вкрасти мою пісню американець з компаніями! Вже вдруге! Пісню, яку я написав ще в далекому 2004 році, виклав в YouTube, зараз відеозапис перезалили, оскільки якість попередньої версії було не особливо хорошим і залишало бажати кращого. І після цього почалося. Йдеться про пісню "Я люблю тільки тебе". Звичайно, я не буду цього так залишати, буду заганяти цих злодюжок за сині хмари, але ... сама подія, я в шоці”, - сказано в публікації українського артиста.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також Пономарьов звернувся до своїх шанувальників у мережах із закликом залишати з цього приводу свої коментарі під відео в YouTube, де завантажена пісня у виконання Черезо.

згодом американський співак закрив у соціальних мережах можливість коментувати цей трек і видалив всі записи, де його звинувачували в плагіаті і зовсім закрив свій аккаунт від сторонніх.

Нагадаємо, діти Пугачової від сурогатної матері доводять її до сліз.

Як повідомляв Знай. ua, американський співак хоче вкрасти хіт нашого композитора.

Також Знай. ua писав, що Ольга Сумська зворушила зверненням до дітям-сиротам.