16 серпня співачка Мадонна відсвяткувала свій 61 день народження. Артистка влаштувала масштабне свято з переодяганням та гарячими танцями.

Відео та фото зі святкування дня народження Мадонна опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На честь свого 61-річчя співачка влаштувала свято "Мадам Х". Вона одягла генеральський мундир з чотирма зірками, одягнувши під нього сорочку з краваткою і міні-шорти. Свій образ Мадонна доповнила колготками в сітку.

"МадамХ - генерал 4 зірки", - підписала фото Мадонна.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

На яскравий захід були запрошені родичі знаменитості, її друзі і колеги. Діти артистки приготували для Мадонни сюрприз, спільно виконавши пісню і подарувавши піднос з випічкою у формі зірочок, якими було викладено ім'я співачки.

Співачка також станцювала зі своїми темношкірими прийомними дітьми Стелою, Естер, Мерсі Джеймс і Девідом Бандою.

"Остання ніч святкування дня народження. Феєрія!" - підписала вона ролик.

Нагадаємо, Мадонна шокувала спотвореним обличчям після пластичної операції

Як повідомляв портал Знай.ua, Мадонна оприлюднила своє "голе фото" з молодості – 19-річна співачка постала на ньому у костюмі Єви.

Також Знай.ua писав, Мадонна шокувала весь світ зухвалим виступом на Євробаченні-2019