У це несилаповірити, але Брайан Остін Грін, чоловік однієї з найсексуальніших актрис Голлівуду Меган Фокс, зірка "Беверлі-Хіллз, 90210" на шоу Енді Коена розповів, з ким з актрис оригінального складу серіалу він мав стосунки. Про це повідомляє Entertaiment Tonight.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Виконавець ролі Девіда Сільвера зізнався, що мав романтичні стосунки зі своєю колегою по знімальному майданчику Торі Спеллінг (Донна Мартін), коли вони були молодші.

Через 19 років американський телеканал Fox перезапустив культовий молодіжний серіал 90-х "Беверлі-Хіллз, 90210" з оригінальним акторським складом. Нове шоу виходить під назвою "BH90210".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

46-річний Брайан також розповів, що зустрічався з Тіффані Тіссен до того, як вона у п'ятому сезоні приєдналася до акторського складу серіалу, зігравши роль Велері Мелоун. Грін пояснив, чому вона не є частиною перезавантаження, яка нещодавно вийшла на Fox. Справа в тому, що це перезапуск оригіналу, в якому Тіссен спочатку не було.

"Це була наша ідея повернутися назад, це була початкова група людей, які були там з самого початку", – сказав актор.

Зараз Брайан одружений на зірку "Трансформерів" Меган Фокс, у пари троє дітей.

Нагадаємо, 50-річна Дженніфер Еністон була помічена на мексиканському пляжі Кабо-Сан-Лукас.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анджеліна Джолі дуже сильно схудла і фанати всерйоз перейнявся про стан здоров'я свого кумира.

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Куриленко в квітчастій сукні затьмарила всіх на світській вечірці.