Старша дочка Анджеліни Джолі і Бреда Пітта Шайло Джолі-Пітт вже не вперше стає головною темою для заголовків в медіа. Все тому що юна дівчинка відчуває себе хлопчиком і намагається вести себе як хлопчик. Не виключено, що в найближчому майбутньому вона наважиться на процедуру зі зміни статі.

Ось уже кілька тижнів 13-річна Шайло живе з батьками Бреда Пітта - дівчинка з'їхала від мами через постійні сварки і суперечки, пояснюють інсайдери.

Про це пишуть західні ЗМІ.

Не так давно Шайло початку гормональну терапію, щоб згодом перейти до операції зі зміни статі, і хоча Анджеліна і Бред її вибір схвалюють і розуміють, схоже, що без гострих кутів між мамою і донькою не обійшлося.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Днями папараці зловили дівчинку, коли вона виходила з супермаркету в Лос-Анджелесі.

На прогулянку в супермаркет і назад Шайло наділу андрогінні шорти до коліна, кросівки з високими берцями, бахмате сіре худі і теплу жилетку.

Дівчинка ще з малого віку відрізнялася красою, успадкованої від батьків: витонченою фігурою і припухлими губами як у матері, світлим волоссям, як у батька. Фанати Анджеліни Джолі і Бреда Пітта вірять, що бажання Шайло бути хлопчиком - всього лише підліткове оману, яке вона з віком переросте і перетвориться на чарівну дівчину.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Однак, іноземні ЗМІ неодноразово публікували інформацію, що Шайло приймає гормони, з допомогою яких проходить процедура зміни статі. Такими темпами стає ясно, що наміри дівчинки досить серйозні, і батьки ніяк не збираються на неї впливати або відмовляти. Джолі багато разів заявляла, що вона абсолютно у всьому намагається підтримувати своїх дітей і прийме їх такиими, якими вони хочуть бути.

Нагадаємо, що 13-річна дочка Анджеліни Джолі і
Бреда Пітта готується до зміни статі.
Раніше Знай.иа повідомляв, що дочка Анджеліни Джолі і Бреда Пітта "прикриває груди".
Також портал Знай.иа писав, як Анджеліна Джолі в компанії гарячої красуні підкорила Париж.