Дочки 44-річної Анджеліни Джолі і 55-річного Бреда Пітта - Захара і Шайло - вже давно і досить близько спілкуються з актрисою Міллі Боббі Браун. Нещодавно нащадків іменитого подружжя і зірку "Дуже дивних справ" зауважили на прогулянці в Лос-Анджелесі.

Анджеліна Джолі з донькою Шайло
Анджеліна Джолі з донькою Шайло

Компанія гуляла в компанії охоронця, найнятого голлівудською зіркою.

Шанувальники сім'ї Джолі-Пітт тут ж відзначили: Захара, яка, за чутками, перша подружилася з Міллі, поводилась досить розкуто. А ось її сестра постійно прикривала груди руками і трималась від дівчат трохи на відстані.

Спостерігаючи за дівчинкою, стає помітно, що Шайло дедалі більше некомфортно почувається в своєму тілі і остаточно готується до зміни статі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Дівчинка з 3 років одягалася лише в чоловічий одяг, а в 9 років зажадала від батьків називати себе Джоном. У цьому з'ясувалося, що 13-річна Шайло вже рік приймає гормональні таблетки, щоб стати ще більше схожою на хлопчика, а згодом змінити стать.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Шайло ніколи не відчувала себе дівчинкою. Тому в віці 12 років і за підтримки своїх батьків вона почала приймати гормональні препарати, щоб змінити зовнішність згідно зі своєю гендерною ідентифікацією", заявив анонім.

Прихильники вирішили, що Анджеліна має право на підтримку Шайло в це непросте рішення, але в певною мірою вона і відповідальна за нього, так як дуже хотіла бути "крутою мамою" та дозволяла своїм дітям все: вони могли пізно лягати спати, дивитися фільми для дорослих, пити алкоголь і навіть лаятися матом, а також "експериментувати" з своїм тілом.

Нагадаємо, 13-річна дочка Пітта і Джолі готується до зміни статі.

Раніше Знай.ua повідомляв, Лілія Ребрик вперше поділилася фото з молодшою дочкою.

Також Знай.ua писав, дочка Джолі і Пітта пережила справжній жах у свій день народження.