Білорусько-російська співачка Рита Дакота заявила, що відмовляється від пропозицій виступати в Криму, щоб не втратити можливість їздити із гастролями в Україну. Про це артистка написала в Инстаграме.

"Знаєте, нам постійно приходять пропозиції про концерти в Криму. І ми весь рік відмовляємося співати в цих містах, тому що тоді нам 100% "закриють" Україну, де у нас величезний активний фан-клуб. Ми ставимо концерти географічно так, щоб люди з Криму швидко і дешево дісталися до наших майданчиків в довколишніх містах Росії, і це було б великою проблемою при великому бажанні потрапити на концерт. Але якщо нам "закриють" Україну, то для мене це стане справжньою трагедією", - розповіла Дакота.

Співачка зізналася, що її організатори концертів в Україні стали для неї справжніми друзями.

"Я хочу цей український тур, я хочу співати там, де цього хочуть ще й люди. Так, вибираючи з двох зол менше, мені доводиться відмовлятися від важливих для мене виступів, щоб уникнути блэклиста в країні, де живе публіка, яку я люблю", - заявила артистка.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

12 травня Рита Дакота виступила з сольним концертом у Києві, а 28 липня в Одесі. В інтерв'ю YouTube-каналу "Ходять чутки" артистка зізналася, що мріє заспівати і для інших жителів України, оскільки тут у неї великий фанклуб.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Якщо іноземець їде в Крим без дозволу з боку української сторони, то він порушує державний кордон України та в результаті стає нев'їзним. За відвідування Криму в'їзд в Україну заборонили Наташі Корольової, Лоліту Мілявську, Єгору Криду.

Нагадаємо, розлучення Дакоти та Соколовського: співак вперше прокоментував сімейну трагедію.

Як повідомляв "Знай.ua", у мережі з'явилися подробиці розлучення Шнурова і Матильди.

Також "Знай.ua" писав, зіркові пари, які проміняли шлюб на чуже ліжко.