Кохання - це велике і світле почуття, але іноді воно штовхає людей на дуже темні і страшні вчинки. Про те, до чого може привести звернення до любовного привороту розповіла ясновидиця Олена Курилова.

Вже у середу, 28 серпня на СТБ стартує новий сезон містичного реаліті-шоу "Слідство ведуть екстрасенси". На глядачів чекають відразу два прем'єрні випуски, а сезон буде багатим на історії про кохання, гучні розслідування, а також особисті визнання і таємниці екстрасенсів.

Напередодні прем'єрних серій постійний експерт проекту, ясновидиця Олена Курилова, розповіла про любовний приворот, його дії і наслідки.

Олена Курилова

Як зазначає екстрасенс, в новому сезоні реаліті-шоу тема любовного привороту буде підніматися не один раз.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Так співпало, що цей сезон дуже тісно пов'язаний з історіями весіль. Неймовірно красиве вінчання, а незабаром - страшне вбивство нареченої, жахлива весільна магія і способи її уникнути, і навіть вінчання привидів на тому світі", - заінтригувала Олена Курилова

Ясновидиця запевняє, що любовний приворот не може впливати на таке почуття як кохання. Однак він може призвести до страшних наслідків.

"Приворот можна викликати у людини пристрасть, бажання вас бачити, але в підсумку дія привороту майже завжди закінчується чимось жахливим. Причому не тільки для замовниці і її коханого, але навіть для їхніх дітей і рідних, - пояснює екстрасенс. - Для чоловіків це може закінчуватися алкоголізмом, божевіллям і навіть вбивством тих, хто їх причарував. Для жінок - особистим нещастям, трагедією. Поруч з тим, хто звертається до привороту, швидше за все, буде людина зі зміненою свідомістю, яка буде марити кимось, але не кохати. А найстрашніше, що в привороті дуже часто використовують потойбічну силу, яка може стати нищівною для всіх наступних поколінь родини. Чи варто ставити під загрозу здоров'я і щастя близьких заради людини, яка не любить вас?", - задає запитання екстрасенс, над яким варто задуматись.

Нагадаємо, екстрасенс попередив Україну про найстрашніше

Як повідомляв портал Знай.ua, знаменита відьма назвала нову дату Апокаліпсису.

Також Знай.ua писав, привид налякав екстрасенса під час відеочату.