У мережі спливли архівні фото відомої української співачки Насті Каменських. На них вона позує зі своїм колишнім коханим Володимиром Дятловим. Роман з дятловим - це єдині стосунки, які артистка не приховувала.

Є також інші версії, з ким ще крутила роман Каменських.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Настя Каменських і Володимир Дятлов

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Настя і Вова познайомилися, коли були студентами на факультеті Українсько-американського гуманітарного інституту "Вісконсинський міжнародний університет" (США) в Києві. Каменських і Дятлов закохалися й почали зустрічатися. Однак парі довелося бути на відстані одне від одного.

Закохані розійшлися у 2009 році, тому що Дятлов тоді був у Миколаєві, а Анастасія у Києві. Велика відстань зіграла свою роль. Мережею ходили чутки, що причиною розставання нібито стали ревнощі Володимира, але пізніше з'ясувалося, що відносини пари зійшли нанівець самі по собі, переросли з любовних в дружні. Пізніше Настя і Володимир стали ще й кумами — вони хрестили дочку близьких друзів.

Крім кумівства Настю Каменських і Володимира Дятлова назавжди пов'язав трагічний випадок. У 2016 році Настя, Вова і його сім'я їхали з Києва до Миколаєва на святкування дня народження. Але плани обірвалися в одну мить. Автомобіль, в якому їхала сім'я Дятлових потрапив у жахливе ДТП. В результаті аварії загинули рідні хлопця - мати, батько і молодша сестра. Настя і Вова дивом вижили, співачка отримала струс мозку і сильну травму ноги. Пізніше Каменських заявляла, що її життя кардинально змінилося після цієї аварії й вона стала шалено популярною.

Настя Каменських і Геннадій Вітер

Настя нібито зустрічалася з телеведучим Геннадієм Вітером. Пару неодноразово бачили разом після виступів співачки та чули, як Вітер називав Каменських "моєю хорошою" і "Настьоною".

Геннадій приходив до Насті за куліси, цілував і обіймав її. Подейкують, що співачка і телеведучий навіть були заручені. Але оскільки артистка ретельно приховувала своє особисте життя, ця інформація так і не отримала свого підтвердження.

Настя Каменських і Денис Бойко

Денис Бойко
Денис Бойко

Подейкують, що співачку також пов'язували стосунки з воротарем футбольного клубу "Дніпро" Денисом Бойко. Сам Бойко зараз одружений вдруге на дівчині на ім'я Валерія, а Каменських ніколи не коментувала чутки про їх роман.

Настя Каменських і Потап

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

Потап і Настя Каменських знайомі вже понад 13 років. І за цей час пара пережила масу злетів і падінь, успіх і критику та. Познайомилися майбутні колеги по гурту у 2006-му, репер Потап тоді ще виступав сольно, а Настя рвалася на велику сцену. Дует успішно проіснував до 2017 року, потім артисти вирушили у сольне плавання.

весілля Потапа і Насті Каменських
весілля Потапа і Насті Каменських

Протягом їх спільної діяльності, їм постійно приписували роман. Але і Настя, і Потап не коментували своє особисте життя і постійно жартували. Однак вже у травні цього року мережа вибухнула новиною про весілля пари.Як виявилося, Настя Каменських і Потап також зареєстрували свої відносини до самого весілля.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.