Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс їх з новоспеченим чоловіком Потапом тренування на свіжому повітрі. Так, артисти старанно трудилися в лаунж-зоні елітного київського спорткомплексу, показавши нелегкий комплекс вправ.

Варто відзначити, що закохані за останній рік сильно схудли і привели себе в відмінну спортивну форму, займаючись з персональним тренером. Тепер Настя все частіше хвалиться формами в купальниках, демонструючи розкішне тіло.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!