У мережі бурхливо обговорюють нову фотографію сина Ірини Горовий і Потапа Андрія та дорікають колишній дружині шоумена за неправильне виховання спадкоємця.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Екс-дружина Потапа Ірина Горова опублікувала в Instagram нове фото сина Андрія. На знімку хлопчик стоїть в компанії трьох дорослих дівчат у надто відвертому вбранні. Шатенка одягнена в білий блискучий кроп-топ, чорні трусики і панчохи в сітку, білявка - у фіолетове боді з чорним поясом для панчіх, а дівчина східної зовнішності - в комплект червоної білизни і чорні панчохи.

Сам Андрій позує в джинсах і толстовці з написом на грудях: "У сенсі немає вінішки?". Ці ж слова Ірина використала для підпису фото.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У сторіз свого мікроблога Ірина опублікувала спільну фото зі спадкоємцем, на якому Андрій одягнений так само, як і на світлині з дівчатами. Очевидно, мати і син разом відвідали якийсь захід. Для виходу в світ Горова вибрала білий топ і сіру спідницю.

Шанувальники Горової в коментарях розділилися на дві категорії. Одні вважають, що 10-річному хлопчикові ще рано бувати на заходах і в закладах, де перебувають напівголі дівчата. Інші ж вважають, що Андрій досить підріс для того, щоб знати про такі аспекти сучасного життя.

Відзначимо, що Горова дотримується лояльних методів виховання. Наприклад, продюсер дозволила своїй дочці зробити татуювання на тілі ще коли Наталі не було 18-ти років.

Нагадаємо, колишня дружина Потапа приголомшила оголеним фото

Як повідомляв портал Знай.ua, Ірина Горова прийшла на весілля Потапа з новим бойфрендом.

Також Знай.ua писав, колишня дружина Потапа відпочиває з донькою "по-дорослому", в мережі оприлюднили провокаційні кадри