Колишній президент України Петро Порошенко разом із сім'єю поїхав відпочивати в Олесунн в Норвегії.

Цю інформацію повідомило видання "Українські новини", посилаючись на джерело, наближене до політика.

"Екс-президент України прилетів 18 серпня о 12.26 за місцевим часом з Києва чартерним літаком Bombardier Learjet 60 з бортовим номером T7-ISH. Його бачили відразу ж після прибуття в аеропорту Олесунна Vigra". розповів співрозмовник ЗМІ

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За даними видання, Порошенко міг полетіти в Норвегію для риболовлі, так як Олессун вважається великим центром риболовного туризму. Літак, на борту якого сім'я державного діяча полетіла за кордон, відноситься до комерційної авіації, здійснює тільки чартерні перельоти і базується в аеропорту "Київ" імені Ігоря Сікорського.

Варто відзначити, що за інформацією порталу "Страна.uа", тільки 7 серпня екс-глава України повернувся додому після поїздки в Дубай.

Відпочивав екс-президент разом зі своїм сином Олексієм, його дружиною Юлією та їх донькою.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

"Його борт вилетів з аеропорту Рас-ель-Хайма в Дубаї 6 серпня о 20.35 за київським часом і приземлився в аеропорту Жуляни в 02.30". розповіло джерело

Від'їзд екс-президента підтвердив політолог Михайло Погребинський у ефірі українського телеканалу NewsOne. За його словами, державний діяч полетів у Дубай, після чого журналіст зазначив, що "далі кінці губляться". Між тим, як пояснив наближений Порошенко, його літак залишився на Мальдівських островах.

"Після Дубая зник з радарів. І ніде не використовувався", — розповіло джерело.

Нагадаємо, гігантський кортеж Зеленського потрапив на відео і розлютив українців до чортиків: "Нормально великому їздить"

Як повідомляв Знай.uа, новий глава митниці Нефьодов озвучив долю "євроблях", тисячі українців завмерли в очікуванні: "Точно не повинно бути...".

Також Знай.uа писав, легендарний Скорик, 5 оркестрів і ONUKA відомо подробиці підготовки Ходи Гідності до Дня Незалежності.