Відома українська співачка Аліна Гросу у передачі "Зірковий шлях" на каналі "Україна" розповіла скільки
планує з чоловіком дітей і як співак Павло Зібров готовий був врятувати її весілля, яке було на межі зриву.

Як відомо, цього літа Гросу вийшла заміж за 25-річного бізнесмена Олександра Комкова. Розкішне свято, яке відвідало багато українських знаменитостей, пройшло в старовинній віллі в Італії.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ми взагалі хочемо троє дітей. Ну як мінімум двох точно хочемо. Мій чоловік хорошим батьком буде, це 100%. Тому що його всі діти люблять", - поділилася співачка співачка.

Чоловік співачки заявив, що вже готовий до батьківства.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

"Я абсолютно чітко розумію, що, чим раніше вони з'являться, тим краще. І молоді батьки для дітей - це чудово. І я точно знаю, що наша сім'я може дати дітям щастя", - зізнався Грудок.

Крім того, молодята зізналися, що розкішне весілля було на грані зриву. Літак з церемоніймейстером, яка повинна була розписати їх, запізнився на цілих 3 години. Правда, на допомогу прийшов давній друг сім'ї Павло Зібров.

"Мама підходить до батька і каже: "Павло Миколайович, я вас прошу, розпишіть, красиво". "Я ніколи цього не робив!", "Павло Миколайович, більше крім вас ніхто, ви "артиста можете дати!", - ділиться Гросу.

Нагадаємо, Ірина Білик виклала дуже рідкісне сімейне фото і попросила про допомогу.

Як повідомляв портал Знай.uа, PewDiePie таємно одружився на красуні італійці, з'явилися фото з весілля.

Також Знай.uа писав про те, Гросу вибовкала свою найбільш пікантну таємницю.