Відома американська модель plus-size Тесс Холлідей виклала у своєму профілі в Instagram пікантне фото. Модель, яка при зрості 165 см важить близько 150 кг, вирішила показати свої соковиті форми топлес. Фото викликало справжній ажіотаж у мережі.

Так, на знімку 34-річна Холлідей позує у дзеркалі. Вона одягнена тільки в трусики, а голі груди прикриває рукою. Під відвертим кадром модель написала про любов до свого тіла.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Уявіть собі, нарешті, усвідомити, що вам дозволено любити себе такими, якими ви є... Це таке сильне почуття, я дуже рекомендую", - вважає модель.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Нагадаємо, популярна модель plus-size втиснула принади у прозорий топ, але влізло не все.

Як повідомляв портал Знай.ua, найгарячіша пампушка світу моди показала, як відзначила Хеллоуїн.

Також Знай.uа писав про те, як виглядають чоловіки зіркових пампушок.