Стало відомо, що бебі-бум в українському шоу-бізнесі набирає обертів.

Так, в цей раз радісна подія сталася у відомій родині экс-холостяка Костянтина Євтушенко. Дружина бізнесмена Наталія Добринська народила вже в третій раз.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У знаменитої пари народився син. Хлопець на ім'я Володимир з'явився на світ в понеділок, 19 серпня, в одному з пологових будинків Києва. Його вага склала 4500 кілограмів, а зріст – 56 див.

Цією радісною новиною першою поділилася щаслива мама. На своїй сторінці в Instagram Наталія також опублікувала першу фотографію сина.

"Синочок. Любов. Щастя",– написала Наталя в коментарях під знімком.

Для Євтушенко і Добринської цей малюк став третім. Зараз у їхній сім'ї підростає 4-річний син Дэрэк і дочка Алісія, якій незабаром виповниться три роки.

Нагадаємо, що переможниця "Холостяка" і Добринін поділилися особливим моментом.

Як повідомляв портал Знай.ua, переможниця шоу "Холостяк" показала нове гаряче відео.

Також портал Знай.ua писав, що переможниця шоу "Холостяк" Марина Кіщук зробила пластику.