Популярна актриса і модель Тілан Блондо зараз відпочиває на острові Сен-Бартельмі в Карибському басейні. На своїй сторінці в Instagram володарка неофіційного звання найкрасивішої дівчини в світі опублікувала нове фото з відпустки.

Ще 4-річною дівчинкою вона почала модельну кар'єру і відразу отримала небачену популярність не тільки серед рекламних агентств, але і у звичайних людей.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Можна навіть сказати, що саме після гучної історії Тілан з'явився якийсь тренд на вишукування неймовірно чарівних дітей по всьому світу, правда, в основному тільки серед дітей моделей.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Якийсь час популярність маленької Тілан була на підйомі, а в 10 років вона навіть знялася у фотосесії для французького журналу Vogue, однак суперечливий характер знімків, на яких ще зовсім дівчинку одягли і нафарбували в занадто дорослому стилі, спровокував бурхливу несхвальну реакцію громадськості.

Втім, скандал зачепив більше сам журнал, ніж маленьку модель, і на тлі всього цього Тілан лише отримала зайву порцію піару.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

До 16 років вона встигла попрацювати з безліччю люксових брендів, таких як Lacoste, Chanel, Ralph Lauren і багато інших, і навіть стала амбасадором Loreal Paris. А в 2018 році, коли дівчині виповнилося 17, експерти TC Candler в черговий раз склали рейтинг ста найкрасивіших жінок планети, і перше місце в ньому дісталося саме Тілан.

Від найкрасивішої дівчинки в світі до найкрасивішої жінки - природа явно постаралася, коли створювала личко і фігуру Блондо. І, звичайно ж, коли дівчина стала досить дорослою, всіх почав хвилювати питання, хто ж стане її обранцем.

Будучи підлітком Тілан не афішувала своє особисте життя, навіть якщо вона в неї була. Зате зараз з задоволенням ділиться знімками зі своїм молодим чоловіком, французьким діджеєм Міланом Меритте.

Перше спільне фото у соцмережах пара виклала ще в січні цього року, і відтоді часто радують шанувальників милими кадрами. Схоже у них дуже ніжні, спокійні стосунки, закохані багато подорожують і відпочивають разом.

Нагадаємо, епатажна Леся Нікітюк відверто зізналася про дитячі комплекси: "Багато років думала..."

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що "Найкрасивіша дівчинка світу" подорослішала та забула про пристойність: "Хлопці, велике спасибі".

Також портал "Знай.uа" розповідав про те, донька Кошового зробила скандальну заяву про "Голос. Діти": "Ми все робимо за гроші"