Найкрасивішій дівчинці в світі 5 квітня виповнилося 18 років Маля з лялькової зовнішністю, француженка Тілан Блондо виросла.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відомо, що дівчина відзначила своє повноліття на Багамських островах, поділившись відповідними кадрами зі своїми прихильниками. На опублікованих знімках можна помітити, що дівчина оселилась на розкішній віллі з басейном, з тераси якого видніються райські пейзажі Карибського моря.

Тілан Блондо

Тілан Блондо

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Хлопці, велике спасибі за все побажання, мені нарешті виповнилося 18 років! Я так вдячна за все, що сталося в моєму житті, так вдячна всім людям, яких я зустріла, які підтримують мене кожен день, хто вірить в мене і хто піклується про мене. Я хочу подякувати всім моїм шанувальників з усього світу, які підтримують мене кожен день. Я також хочу подякувати мого молодшого брата, мого вітчима і мого хлопця, який робить мене щасливим кожен день. Я люблю вас, хлопці, велике спасибі за все", – написала вона під одним з фотографій.

Варто відзначити, що Тілан Блондо назвали "найкрасивішою дівчинкою світу", коли їй виповнилось всього шість років. Це сталося після того, як світ побачив свіжий номер журналу "Vogue Enfants" з її фотографією на обкладинці.

Тілан Блондо

Зараз же Тілан є успішною моделлю. Тільки в минулому році дівчина взяла участь відразу в декількох Тижнях моди, знімалася для рекламних кампаній відомих брендів і запустила власну лінію одягу.

Нагадаємо, відома американська модель Кайлі Дженнер є однією з наймолодших мільярдерок світу. Дівчина прославилася участю у телевізійному реаліті-шоу сімейства Кардашьян, також вона займається бізнесом і має косметичний бренд.

Як повідомляв "Знай.ua", дівчина нападника збірної Португалії і туринського Ювентуса Кріштіану Роналду Джорджина Родрігес розповіла, як та де познайомилася з футболістом.

Також "Знай.ua" писав, що американська співачка і модельєр Ріанна продемонструвала на собі нову весняну колекцію жіночої нижньої білизни Savage x Fenty.

Військові усвідомлено голосували проти Порошенка і підтримали Зеленського. Олеся Бацман