5-річна дівчинка на ім'я Марлі стала зіркою в Instagram завдяки своїй незвичайній зовнішності. На сторінку крихітки підписані двісті тисяч людей, які щодня ставлять тисячі лайків під неймовірними фотографіями. Передає Clutch.

У Марлі незвичайне походження: її тато домініканець, а мама - шведка. Дівчинці вдалося успадкувати найкрасивіші риси обох рас: від тата вона отримала пухкі губи і оксамитову шкіру, а від мами біляве волосся. Саме це поєднання зачарувало тисячі людей по всьому світу.

Батьки Марлі сподіваються, що незабаром вона стане зіркою і викладають фотографії з дівчинкою практично кожен день. Щоправда, як відзначають підписники, деякі пози крихіткі надто "дорослі" і приваблюють непотрібну увагу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомлялося, що у міжрасової пари, що проживає в Італії, народилася дівчинка, яка вразила увесь світ своєю незвичайною красою.

Батьки дівчинки на ім'я Вів'єн народилися в абсолютно різних куточках світу. Її мама - російська модель, а тато - футболіст з Нігерії. Пара щасливо жила разом, а в 2014 році у них народилася дівчинка з неймовірною зовнішністю.

Мама Вів'єн, Ксенія Білоусова, створила доньці сторінку в Instagram, на яку вже підписалося понад 250 тисяч користувачів.

Нагадаємо, доросла дочка Олі Полякової 14-річна Маша показала, як заробляє гроші.

Раніше Знай.uа повідомляв, 19-річна мешканка Англії Бо Джессап придумала незвичайний стартап, який допоміг їй зібрати гроші для навчання в коледжі.

Також Знай.uа писав, 66-річна Лариса Михальцова з села під Миколаєвом визнана однією з 100 найбільш впливових і надихаючих жінок. Вона стала моделлю на пенсії.