Топ-модель Ірина Шейк нагадала фанатам, чому протягом десяти років вона була однією з затребуваних супермоделей.

У минулий вівторок дівчина опублікувала знімки у рамках останньої кампанії італійської марки нижньої білизни Intimissimi, пише Daily Mail.

33-річна красуня вражена різноманітністю дизайнерських рішень брендів, виставляючи напоказ свою неймовірно струнку і спокусливу фігуру.

Ірина Шейк

"Intimissimi — це особливий бренд для мене. Ще в 2007 році, коли я тільки почала працювати моделлю, Intimissimi був першим великим брендом, який вибрав мене для своєї кампанії, і я багато чому навчилась, працюючи з ними", — зізналася Ірина Шейк.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Вона додала: "Ми працюємо разом стільки років, що їх команда стала для мене справжньою родиною".

Ірина Шейк

"Кожна жінка відчуває себе сексуально в нижній білизні, і мені подобається, як воно виглядає, особливо якщо я ношу шовкову блузку або сукню поверх нього. Я думаю, що якщо жінка носить зручні і красиві речі, вона виразно відчуває себе впевнено і привабливо", — поділилася своїми думками Шейк.
.

Її багаторічний партнер Бредлі Купер швидше за все залишився задоволений проведеною фотосесією.

Стосунки пари почалися в 2015 році і швидко розвивалися; вперше пару помітили на бродвейському гала-концерті "У пошуках Неверленд".

Всього через два місяці після того, як Ірина розлучилася з португальської футбольної зірки Кріштіану Роналду, з яким вона прожила п'ять років.

Бредлі теж в той час був самотнім після розриву зі своєю дівчиною, 26-річною британською актрисою і моделлю С'юкі Уотерхаус.

Ірина, уродженка Росії, почала підкорювати модельний бізнес в 2007 році, коли її назвали обличчям Intimissimi.

У тому ж році вона дебютувала в номері журналу Sports Illustrated, а в 2011 році стала першою російською моделлю, яка прикрасила обкладинку випуску купальників.

Ірина Шейк

Нагадаємо, 33-річна Ірина Шейк покрасувалася на обкладинці бразильської версії Vogue.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Регіна Тодоренко показала спекотні танці на пляжі: ось це фігура, всім би так після пологів.

Також Знай.uа" писав про те, що Анастасія Волочкова готується до весілля: "скромна" балерина вивалила все в новій книзі.