Відома американська модель Кайлі Дженнер є однією з наймолодших мільярдерок світу. Дівчина прославилася участю у телевізійному реаліті-шоу сімейства Кардашьян, також вона займається бізнесом і має косметичний бренд. Кайлі, як і її знамениті сестри, має численну армію прихильників в Instagram, яких частенько радує новими постами.

В цей раз Дженнер вирішила поділитися з фанатами фото, на якому позує в компанії своєї сестри Кендалл. Обидві моделі вбралися в гарячі образи і рекламують спільну весняну колекцію. Як видно на знімку, блондинка Кайлі надягла білу сукню на бретелях цікавої фактури, яка підкреслює бюст і фігуру. А ось брюнетка Кендалл вибрала чорне вбрання, на ній оригінальне плаття на подвійних бретельках. При цьому вона доповнила свій образ величезним чорним капелюхом. Волосся дівчат розпущене, а на їх обличчях щільний шар макіяжу, не обійшлося і без фотошопу.

У підписі до свого фото Кайлі Дженнер написала: "Наша ексклюзивна колекція Spring доступна ЗАРАЗ. Тільки на @revolve @kendallandkylie". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Багатьом сподобалася фотографія, модель і її сестру засипають компліментами і побажаннями, а деякі вже поспішили замовити щось із нової колекції зоряних сестричок.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кайлі Дженнер навіть у сукні примудрилася бути голою. Модель вирішила поділитися з фанатами фото, на якому позує в спокусливому образі. Схоже, в цьому вбранні Кайлі не просто фотографується, але і кудись іде, адже в руках вона тримає оригінальну сумочку. Сукня, яку одягла модель, схожа на світлий пляжний наряд, і схоже, вона не наділа під неї трусики.

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.