Американська співачка і модельєр Ріанна продемонструвала на собі нову весняну колекцію жіночої нижньої білизни Savage x Fenty.

Як пише Daily Mail, 31-річна артистка похвалилася своїми спокусливими формами і яскравими татуювання в рожевому бюстгальтері з візерунчастим малюнком з власної лінійки товарів для жінок.

Довгі неоново-жовті нігті і пара дуже сексуальних червоних сандалій на ремінцях підсилили враження від апетитних форм співачки.

Ріанна позує в нижній білизні з власної колекції Savage x Fenty

Також Ріанна показала жовту прозору блюзку і шортики з колекції Savage x Fenty.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Слід зазначити, що нова колекція жіночої білизни Ріанни робить акцент на квіткової тематики, з якої у багатьох асоціюється весна. Колекція представлена новими бюстгальтерами, трусиками та іншими інтимними аксесуарами.

Ріанна позує в нижній білизні з власної колекції Savage x Fenty

Слід зазначити, що вперше Ріанна почала випускати білизну під своєю маркою ще в 2018 році.

Більш того, лінійка нижньої білизни під брендом Savage x Fenty відразу ж завоювала успіх зі старту, принісши Ріанні понад 100 мільйонів доларів за перші 40 днів продажів.

Ріанна позує в нижній білизні з власної колекції Savage x Fenty

На додаток до своїх колекцій нижньої білизни, "B***h Better Have My Money" співачка також дала своє ім'я до бренду "Fenty x Puma".

Раніше поп-співачка випустила нову колекцію білизни марки Savage x Fenty, яка була присвячена Дню святого Валентина.

Ріанна позує в нижній білизні з власної колекції Savage x Fenty

Слід зазначити, що Ріанну назвали "Іконою року" CFDA в 2014 році і в даний час її чиста вартість становить близько 260 млн. доларів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що всесвітньо відома співачка Ріанна подала в суд на власного батька.

Як повідомляв портал "Знай.uа" популярна барбадоська співачка Ріанна дуже любить епатувати публіку.

Також "Знай.uа" писав, що останнім часом шанувальники Ріанни помітили, що вона сильно схудла, хоча завжди була схильна до повноти.