У мережі з'явилися чутки про можливий роман російських зірок - співака Сергія Лазарєва та телеведучої й акторки Катерини Варнави. Парочка разом провели вечір у ресторані.

Про це зірки самі ж повідомили у своїх Stories у соціальній мережі Instagram.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Сама Катерина була в захваті від незвичайних страв. За словами Варнави, вона з задоволенням їла баклажани, сметану, кабачки, звичайну каву. Саме такими ласощами пригощав знамениту жінку Лазарєв і зробив це, ймовірно, в елітному закладі, де була досить незвичайна подача здавалося б простих страв.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Повідомляється, що Сергій навіть познайомив Катерину зі своїм сином, з яким вона відразу ж знайшла спільну мову. Також шанувальники нещодавно помітили, що Лазарєв і Варнава опублікували підозріло схожі світлини зі спальні. Зокрема, вони сфотографували свої ліжка, де фанати знайшли багато схожих деталей.

Зазначимо, що на заваді стосункам пари є одна деталь. Сам Лазарєв холостяк і може собі дозволити крутити романи, адже раніше йому приписувати занадто теплі відносини з колегою по цеху Ані Лорак. А от у Варнави є наречений Костянтин Мякиньков. Тому, припускає автор статті, Катерина на насправді зраджує своєму бойфренду, або ж роман зі співаком є для неї всього лише піар-ходом.

Нагадаємо, що фото з весілля Сергія Лазарєва злили в мережу: прощавай, Лорак?

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських розбурхала уяву фанів пікантним мереживом: "I'm sexy and I know it".