Українська співачка Настя Каменських, друге негласне звання якої "зваблива спокусниця", знову потішила шанувальників пікантними фото. На цей раз поп-виконавиця оприлюднила кілька знімків з різних ракурсів.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Настю Каменських часто критикують за надмірне позування оголеною і знімки, на яких вона не соромиться показувати свої сідниці. Однак співачка в кожному своєму інтерв'ю заявляє, що не бачить в цьому нічого поганого і продовжує публікувати гарячі фотографії на своїй сторінці в Instagram для тих, хто це цінує. А таких на її сторінці також чимало.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Схоже, чоловік артистки зовсім не проти того, що вона регулярно демонструє шанувальникам свої апетитні форми - інакше хіба він дозволив би публікацію провокаційній фотосесії Насті Каменських в її Instagram-акаунті?

На чергових еротичних фото Настя Каменських з'явилася в красивому мереживній білизні. На ній був чорний комплект від бренду Unique Lingerie, що складається з сексуального бюстгальтера і високих трусиків в стилі ретро.

"I'm sexi and I know it", - написала під одним з фотографій співачка, що в перекладі "Я сексуальна і я знаю це".

На знімках дружина Потапа позувала в різних позах і з різних ракурсів, тому їй вдалося блиснути і своїм плоским животиком і пишними сідницями і підтягнутими плечима.

Нагадаємо, Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим пыкантним фото.