Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила відверте фото у чорному міні-бікіні, позуючи біля басейну. Так, артистка засвітила масивну попу і соковите тіло, поділившись важливою порадою з молодими прихильницями.

"Нам дівчаткам🙋🏻‍♀️, завжди знайдеться що поліпшити в собі! Я як і багато хто час від часу займаюся самокопанням🤦🏻‍♀️! Тут би гомілку менше🍗, а тут би підкачати🍑, а може взагалі поміняти колір волосся🤔! І ця жінка всередині нас ніколи не вгамується 😂🤯 а найголовніше, що з появою соц мереж, з'явилися так звані ідеали, яким всі хочуть відповідати! Проблема в тому, що не існує правил ідеальної зовнішності, ідеального життя, ідеальних відносин і ідеального всього! Є так як подобається і добре ТОБІ, і це є ідеально! Звичайно, треба завжди йти вперед, працювати над собою, мріяти і досягати, тільки все це треба робити з кайфом за життя 😘❤️", - поділилася емоціями Каменських. Фолловери почали засипати Настю компліментами, захоплюючись її фігурою, на яку артистка витрачає багато сил.

Чудові новини! Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!