Популярна українська співачка Тіна Кароль, намагається проводити зі своїм синочком Веніаміном як можна більше часу — адже хлопчик навчається у Великобританії і бачаться вони далеко не кожен день.

Також відомо, що у співачки запланувала прем'єра нового кліпу на пісню "Вабити", гарячими кадрами з якого вона дражнила своїх шанувальників останні дні.

Про це стає ясно завдяки новим публікацій Тіни в Instagram.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Десятирічний Веня вирішив підтримати і підбадьорити маму перед виходом ролика, а вона зняла це на відео. У сториз Instagram Тіна опублікувала зворушливий ролик з сином, а також відео з'явилося на сторінці її фан-клубу.

Дія відбувається біля дошки " в шкільному класі, на якій Веня написав слова підтримки англійською мовою. Кароль починає читати:

"Well done, мама. You have finished your clip. Horay! 3x3", - написала співачка.

При цьому одне слово вона вимовила не зовсім правильно, і Веня тут же її поправив — не дарма ж він живе на батьківщині англійської мови! Також хлопчик не зміг згадати слово "крейда" російською - а от англійською без проблем.

Нагадаємо, Тіна Кароль "звабила" українців новим літнім хітом: кліп і текст пісні.

Як повідомляв Знай.uа як схудли Каменських, Кароль, наталія Могилевська, Єфросиніна: фото і секрети зірок.

Знай.uа писав, Кароль без ліфчика засвітилася з загадковим красенем: поклав їй руку на стегно.