Відомі українські співачки Віка і Слава з uehne "НеАнгелы" весело погуляли на весіллі свого близького друга.

Відомо, що дівчатка дуже скрупульозно підбирали вбрання. Особливо Слава, яка збиралася, на секундочку, у серпні, піти на свято в шубі. А ось Вікторія вибрала довгу синю сукню з вирізом, який оголює ногу. Слава — все таки вибрала світлий квітчастий брючний костюм-піжаму. Про це свідчать фото в Instagram зірок.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Дівчата влаштували справжній бій за букет нареченої. Віка і Слава стояли першими серед бажаючих зловити квіти, щоб незабаром, якщо вірити прикметі, вийти заміж. Віка ще не була заміжня, у неї є коханий хлопець, який зробив їй пропозицію. А Слава тільки нещодавно розлучилася з чоловіком. Мабуть, дівчата хочуть заміж, що готові були валятися по підлозі, намагаючись відібрати один у одного заповітний букет.

"Проблема нашого суспільства у відсутності гумору та інтелекту за сумісництвом. Мої друзі і я. Нам було смішно", — написала Слава під відео.

Нагадаємо, Камінська після розлучення засвітилася з новим красенем, теж доктор: "Мені пощастило".

Як повідомляв Знай.uа Камінська стала жертвою жахливого неадеквата, просить фанатів про допомогу: "Намагався вломитися".

Знай.uа писав, Ольга Горбачова поділилася, як опанувала нову професію.