Учасниця популярного українського колективу "НеАнгели" здивувала шанувальників в соцмережі.

Несподівана новина з'явилась у мікроблозі в Instagram зірки.

Вікторія Смеюха зібралася заміж. Коханий зробив їй пропозицію руки і серця, на яку вона відповіла згодою. Ім'я та особа обранця співачка приховує.

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Є в моєму житті те, що хочеться залишити тільки для себе і не коментувати", - підписала романтичний кадр у соцмережі зірка. На пальці артистки красується обручка.

Шанувальники почали вітати співачку з радісною подією, а також гадати, хто ж став її обранцем.

Зірка "НеАнгелів" змінилась до невпізнання

На своїй сторінці в Instagram учасниця гурту "НеАнгели" Слава Камінська опублікувала нове фото в сексуально-зухвалому образі. Якщо подивитися неозброєним поглядом, то може здатися, що Слава відрізала довге руде волосся.

Нагадаємо, солістка популярного гурту "НеАнгели" Слава Камінська влашувалась свахою на шоу Холостяк. Дівчата не втечуть від її прискіпливих запитань, виведе на чисту воду кожну.

Як повідомляв портал Знай.ua, Вікторія Смеюха обожнює хвалитися ідеальним тілом, адже активно займається спортом. Зірка поділилася з фоловерами в Instagram новеньким фото. Знаменитість нещодавно вирушила відпочивати на Балі, звідки весь час викладає пікантні знімки в бікіні. Так, артистка похвалилася ідеальною фігурою, плескаючись в океані.

Також Знай.ua писав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.