Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Вікторія Смеюха поділилася з фоловерами в Instagram новеньким фото. Знаменитість нещодавно вирушила відпочивати на Балі, звідки весь час викладає пікантні знімки в бікіні. Так, артистка похвалилася ідеальною фігурою, плескаючись в океані.

"🐟☀️😃 Емодзі є, часу вдаватися в подробиці немає.", - поділилася радістю Смеюха. Фолловери залишилися в захваті: "Еех, аж серце вистрибує з грудей при вигляді вашої краси!😍", "Ви прекрасні, очей не відірвати! 😍😍😍", "Фігурка канеш ВОГОНЬ 🔥🔥🔥🔥", "Ох, нічого собі...👀 хвиля!😃🌊🌊🌊😂👍", "Віка, Ви неймовірно вродлива дівчина і я впевнена, що і людина Ви прекрасна❤️", "Яка МАДОННА! ТАКЕ РОЗКІШНЕ ТІЛО!!!!".

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.