Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, але цей став винятком. Телеведуча опублікувала яскраву фотопрезентацію, а в підписі до неї привітала коханого чоловіка з Днем народження.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

Так, у ролику, який Катя, ймовірно, монтувала сама, можна побачити дуже особисті і навіть інтимні фото з Юрієм Горбуновим, на яких щаслива парочка. А у підписі до відео Осадча написала ніжні слова привітань.

"Вже п'ять років 24 серпня для мене свято подвійне. @gorbunovyuriy нам ніколи не нудно, нам добре разом працювати, подорожувати, або просто дивитися кіно вдома. Ми вже встигли облетіти пів світу і нам точно буде, що розповісти онукам. Спасибі тобі, що я зустріла чоловіка з найкращим у світі характером і почуттям гумору, яке рятує в будь-якій ситуації. Юрій, з Днем народження. Все інше, особисто".

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.