У Харкові в п'ятницю, 23 серпня, відзначали День міста. Розважати публіку приїхали імениті українські зірки, зокрема, на святковому концерті виступили Вєрка Сердючка, Ірина Білик, Оля Полякова, Настя Каменських і багато інших зірок, пише Politeka.

Так, Каменських вибрала для виступу відвертий наряд – прозорі чорні лосини, які повністю оголювали її сідниці. Також через сіточку було видно груди співачки в яскравому ліфчику. Також нещодавно Настя Каменських виступала у відомому столичному закладі, де одним з виконаних хітів співачки став "Попа, як у Кім".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На кадрах з сторіс Насті Каменських видно, що вона з підтанцьовкою запалили публіку тієї ночі. Дівчата були відверто одягнені, точніше – майже роздягнені, провокуючі публіку танці – також не змусили себе чекати. Яскравий макіяж, відверті боді і рішучий настрій повеселитися – сподобалися публіці, всі активно підтримували виступаючих.

Панянки влаштували на сцені справжнє шоу, в якому показали не одну "позу для дорослих" – дівчата поверталися до публіки спиною, злегка обіймалися, "в хід пішла" і демонстрація сідниць. "Талию хочу, как у Ратаковски Емили, мы же все девчонки и все так хотим. Ноги, как у Кендалл, попу, как у Ким", – підписала під одним зі знімків зірка.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.иа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.