Популярна зірка серіалу "Гра престолів", британська актриса Ліна Хіді відправилася у відпустку з колегою по знімальному майданчику Гвендолін Крісті. Про це вона написала в Instagram, опублікувавши фото.

На знімку в мережі дами позували на тлі курортного пейзажу.

"Коли Брієнні і Серсея поїхали у відпустку", - так Хіді підписала фото.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Ліна Хіді зіграла в серіалі Серсо Ланністер, а Крісті відома глядачам по ролі жінки-лицаря Бриенны Тарт.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Публікація набрала понад 450 тисяч лайків і до трьох тисяч коментарів користувачів соцмереж. Такими релаксуючими і відвертими зіркових акторок фани ще не бачили.

Нагадаємо, раніше "Нічого ти не знаєш, Джон Сноу": Кіт Харрінгтон розкрив головний провал "Гри престолів", що не так з Королем Ночі.

Також Знай.uа писав, що Кіт Харрінгтон оговтався після фіналу "Ігри престолів" і готовий з'явитися на екранах, співпрацює з Marvel.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "Аквамен-2" під загрозою зриву: Джейсон Момоа протестує, осквернили священну гору.