Популярний британський актор Кіт Герінгтон, найбільш відомий за роллю Джона Сноу в фентезі-сазі "Гра престолів", пояснив, що його засмутило в сценарії фінального сезону шоу.

Актор у інтерв'ю для видання The Hollywood Reporter зізнався, що право вбити Короля ночі повинно було належати саме йому, а не його екранній сестрі Ар'ї Старк.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Кіт Харінгтон

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Я трохи лютував, тільки через те, що сам хотів убити Короля ночі!... Але я був дуже щасливий за Мейсі та Ар'ю. В душі я думав: "Я хотів це зробити". Особливо тому, що мені подобалися бійки з Владом (виконавець ролі Короля ночі, каскадер Володимир Фурдик, - ред.), який також грав Білого ходка, з яким я бився в Суворому будинку. Я не зустрічав мечника краще. Але це був відмінний сюжетний поворот, і він завершив шлях Мейсі дійсно прекрасним образом. Протягом сезонів ми спостерігали, як вона розвивала свої навички, щоб стати загартованим асасином, і вона використовувала їх, щоб убити нашого головного антагоніста", - сказав Кіт Герінгтон.

Він також зізнався, що не переглядав сценарій фінального сезону до моменту загальної читки з іншими акторами. Тому доля Джона Сноу вразила його до глибини душі. Цей момент увійшов документальний фільм "Останній дозор". Разом з тим, Герінгтон зізнався, що остання сцена, де його герой йде за Стіну з вільним народом, його порадувала.

Нагадаємо, "Квартал 95" зняв забавну пародію на "Гру престолів": "Останній селюк вже близько".

Як повідомляв Знай.uа в мережу злили сценарій Гри престолів: головну загадку фіналу розкрито.

Знай.uа писав, принц Чарльз готовий затьмарити Агента 007 у новому фільмі про Джеймса Бонда: всі подробиці.