Володимир Фурдик, словацький актор і каскадер, який зіграв Короля Ночі в останніх двох сезонах "Ігри престолів", розповів про зйомки "Битви за Вінтерфелл" і спростував деякі чутки про свого персонажа.

Про це актор розповів у інтерв'ю The Daily Beast

Володимир Фурдик підкреслив, що грав у серіалі не тільки Короля Ночі. Він дублював деяких акторів і взяв участь в батальних сценах в ролі декількох безіменних бійців. А ще він був першим білим ходоком, якого Джон Сноу убив у битві біля Суворого будинку.

Джон Сноу
Джон Сноу

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Фурдик зовсім не здивувався, коли дізнався, що його персонаж так раптово гине. І Арья, його думку, краща героїня, яка могла впоратися з Королем Ночі.

"Це було вдале рішення, ніхто цього не очікував. За десять хвилин до того, як Арья стрибнула на Короля Ночі, ми взагалі не знали, де вона. Ми бачили Джона Сноу та інших, але не її. Може бути, хтось і міг передбачити, але я все одно вважаю, що це — найкраще рішення. Хто ще міг вбити його і як?", - каже актор.

Фурдик не думає, що Король Ночі - Таргаріен, на його думку це - чутки:

"Наприклад, я виклав в instagram фото бою біля Вежі Радості, де я дублював одного з акторів, і я був в тому ж костюмі, що й він. Після того, як я виклав цю фотографію, люди сказали: „Про! Так от, хто такий Король Ночі.“ Я думаю, вони почали говорити, що він був частиною сім'ї Джона Сноу — або чиєїсь ще сім'ї, не знаю, чиєю. Я трохи загубився, хто є хто. Вони сказали, що я Таргаріен або хтось з родини Ланністерів, але я і в цих сім'ях заплутався".

Джон Сноу
Джон Сноу

Зйомки Битви за Вінтерфелл Фурдик називає "одним з найскладніших моментів у своїй кар'єрі за останні 30 років" - три місяці битву знімали вночі під відкритим небом і два тижні в приміщенні. Його улюблена сцена в серії — коли Король Ночі йде через вогонь, а Джон Сноу біжить за ним:

"Я полюбив її ще й тому, що для мене це було просто. Ми повторювали сцену близько 20 разів, і кожен дубль Кіт Харрінгтон пробігав близько 100 метрів. А я просто прогулювався на 15 метрів. А йому треба було бігти, бігти, бігти. Ви не уявляєте, як це було складно — бігти по зимовій бруду. Але для мене все було просто, хороший момент", - відзначив актор..

Нагадаємо, британський актор Кит Харингтон і один з головних персонажів у культовому серіалі "Гра престолів", який грає Джона Сноу розповів, зйомки якої сцени особливо його вразили

Як повідомляв раніше Знай.ua, недавно вийшла 3 серія 8 сезону серіалу "Гра престолів".

Також Знай.ua писав про те, що американський телеканал HBO показав третю серію останнього сезону "Ігри престолів" – "Битву за Вінтерфелл".