Кіт Харрінгтон, який полюбився багатьом виконанням ролі Джона Сноу в "Грі Престолів" дуже важко пережив фінал серіалу. Після закінчення серіалу він потрапив в реабілітаційний центр з діагнозом депресія, проходив лікування від алкогольної залежності.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Це був не найкращий час в моєму житті. Я відчував, що повинен бути найщасливішою людиною під сонцем, однак моя чутливість і накопиченні емоції сильно шкодили мені, як і багатьом іншим 30-річним людям. Це був момент, коли я зважився на терапію", - пояснив актор в інтерв'ю виданню Variety.

Проте, останні новини порадують фанатів актора, адже він знову готовий повернутися на екрани. Кіта Харрінгтона запросили зіграти головну роль у новому фільмі Marvel, про це стало відомо 23 серпня, як повідомили у виданні Deadline. Харрінгтон стане новим супергероєм з всесвіту коміксів Marvel.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Більш детально про майбутній фільм буде відомо після виставки D23 Expo, на якій Marvel, Disney і безліч інших студій розкажуть про своїх нових проектах.

Нагадаємо, раніше "Нічого ти не знаєш, Джон Сноу": Кіт Харрінгтон розкрив головний провал "Гри престолів", що не так з Королем Ночі.

Також Знай.uа писав, що "Квартал 95" зняв забавну пародію на "Гру престолів": "Останній селюк вже близько".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "Аквамен-2" під загрозою зриву: Джейсон Момоа протестує, осквернили священну гору.