Чутки про те, що Ані Лорак вагітна, все не вщухають і хвилюють користувачів в мережі. Однак, поки що жодних підтверджень про те, артистка вагітна, не надходило. Не так давно Ані Лорак сфотографувалася в кріслі. Фанати Лорак тут же пожартували і запитали, чи не гінеколога вирішила відвідати Кароліна.

На новій фотографії Ані Лорак розташувалася в кріслі і з посмішкою позує перед камерою. "Скоро починаємо", - підписала вона фото, і цим ніби натякнула на якусь серйозну процедуру. Підписники артистки пожартували: "Це у гінеколога?".

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Фотографія ж насправді зроблена в гримерці, Ані Лорак в очікуванні виступу. Освітлення на знімку не дуже добре, так що місце розташування можна сплутати, наприклад, з кабінетом лікаря.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Шанувальники Ані Лорак тут же залишили безліч компліментів і захоплених коментарів:


Нагадаємо, раніше Мурат на сто карат: колишній Лорак вліз по самі вуха - трясуть, як мішок з грошима.

Також Знай.uа писав, що Повалій, Лобода і ANNA MARIA втекли в Росію в найважливіший для України день: Притула осадив їх одним жартом.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що відомий актор Олег Меньшиков потрапив у реанімацію: що підкосило зірку "Стомлених сонцем".