Відома українська співачка Ані Лорак змінила імідж і сценічний образ. Цього разу більшість фанатів схвалили новий вибір артистки, вони закидали її компліментами.

Лорак зовсім нещодавно розлучилася зі своїм чоловіком, і після цього вона намагається активно вести свої соціальні мережі, демонструвати нові досягнення. Зірка явно намагається всіма силами показати, що у неї все добре. До того ж, зовсім нещодавно вона розповіла, що у неї є новий обранець, передають "Акценти".

Ані Лорак
Ані Лорак

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Фанати виконавиці підмітили, що на нових фото, зроблених перед концертом, у Лорак змінилася форма носа і особи – воно стало менше, а губи виглядають значно більше, ніж раніше. Шанувальники вважають, що вона не тільки зробила кілька уколів краси, але і змінила саму форму особи. Допитливі фанати більш ніж впевнені, що нещодавно Лорак лягла під ніж.

У новій публікації, яку Лорак додала нещодавно, піднялася тема материнства, яка, на її думку, кардинально змінює жінку.

Вона також опублікувала невелике відео з концерту туру "Тһе best", під час якого Ані Лорак виконує свої хіти. На сцені вона з'явилася у відвертій сріблястій сукні з блискітками і продемонструвала свою фігуру.

Фанати одразу ж почали коментувати її зовнішній вигляд і засипати артистку компліментами.

Також, цікавим буде той факт, що буквально в цей же момент, в мережі стало відомо, що колишній чоловік артистки знайшов собі нову дівчину. Мурат Налчаджиоглу запостив кілька сторіз в Instagram, де він відпочиває зі своєю дівчиною на Балеарських островах. До того ж, він зробив несподіване зізнання їй у коханні в соціальних мережах: "Сьогодні буде кращий день з любов'ю". Відомо, що нову дівчину Мурата звуть Самія Ахметова, більше про неї поки нічого невідомо.

Нагадаємо, раніше Лорак в міні-сукні звинуватили в плагіаті Лободи: "Як інкубатори".

Також Знай.uа писав, що колишній Лорак Мурат показав трепетне фото з коханою: "Сім'я".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що онука Боярського засвітила апетитну груди в міні-бікіні: "Ух, душевне фото".