Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила забавний ролик з популярною співачкою Аллою Пугачовою, яка благословила її на камеру. Так, Примадонна зазначила, що країна може "жити спокійно", адже у неї є "ще одна" талановита артистка, додавши, що всі інші знаходяться в тіні.

"СПАСИБІ
Ігорю Яковичу за пісню,
Великій любій Аллі Борисівні за благословення,
Моїм глядачам за те, що я є🙏", - поділилася радістю Лобода. Фолловери не пройшли повз: "😍 ось це сильний бенг від Алли Борисівни )))", "Живи спокійно країна, у тебе ще одна😻🔥", "Це точно !!!! Свєта друга примадонна нашого часу 🔥👍", "Гідна похвали!!!! Вже хто хто ,а А. Б. знає,як важко дістаються ці висоти!!!👏👏👏👏", "Алла Борисівна завжди права. Публіка ваша❤️".

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Були і ті, до розкритикували Лободу: "Як все підлизує класно ,як мовиться - хочеш жити ,вмій крутитися 😁😁😁.", "Жах як ви всі смішно плазуєте😆", "Як награно і неприродно 🤢", "А чо всі іржуть, що смішного.".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.